Testimoni

Ribuan pengguna V1 fuel booster telah berpuas hati diatas kehebatan dan keberkesanan produk ini didalam membantu mereka menjimatkan kos penggunaan minyak dan membuat enjin mereka lebih bertenaga dan terjaga. Dipaparkan beberapa pengalaman pengguna menggunakan V1 fuel booster untuk pelbagai jenis jentera.
En. Hassim – Kulim Kedah:

Skuter saya susah nak start, sering mati2 enjin & takda power. Setelah saya gunakan V1 Fuel booster tindakkan sebaliknya berlaku. Mudah di start, enjin dah tak mati2 macam dulu, power sangat dan minyak lebih jimat.

En. Kasim Mahmud – Sandakan, Sabah:

Selepas 9 hari menggunakan V1 fuel booster, minyak di Ex 5 ini masih ada setengah tangki lagi. Biasanya 1 minggu dah kena isi. Ternyata V1 sangat berkesan.

Rosmah Abdullah – Bintulu Sarawak.

Yes!! memang power betul V1 fuel booster. Biasa perjalanan daripada bintulu ke sarikei guna minyak 2 bar, tapi selepas guna V1 fuel booster baru 1 bar diesel saya pakai.

Ros Iskandar Hamdan – Melaka:

Sebelum guna V1 fuel booster, biasanya 2 hari sekali saya kena ke pam minyak untuk isi minyak, tapi lepas guna V1 fuel booster, 4 hari sekali baru isi minyak. Power jangan cerita
la..

Ambotang B.Kadir – Lahad Datu,Sabah.

Mula gunakan V1 Fuel Booster bulan lalu. Sebelum guna V1 belanjakan 50lt petrol utk kerja 26 hari, tapi dengan V1 hanya perlu guna 20ltr petrol dgn masa kerja yg sama!

Fency Mirsoh – Beluran, Sabah.

Honestly..1st time , saya tak percaya V1 fuel booster ni boleh buat kereta saya jimat minyak, smooth. Tapi selepas guna. Yes! V1 fuel booster memang powerfull! Percaya atau tidak..? Cuba dulu dan rasai nikmatnya.

Mr. David Tai – Melaka:

Sebelum guna V1 fuel booster jalan dari penang ke melaka petrol sebanyak RM89 = 490km (petrol dah bernyala). Selepas letak 10ml V1 + RM93 petrol dengan bawa 5 orang dari melaka ke setapak ke penang sejauh 563km, minyak belum menyala merah lagi dan saya dapat rm0.16sen|RM0.18sen/km (petrol +
v1).

Nurwahidah Sahruddin –Sandakan, Sabah

Jarak rumah ke tempat kerja, pergi balik +-40km. Selepas saya gunakan V1 fuel booster,saya dapat menjimatkan duit minyak.Dengan isian petrol RM20.00 +5ml V1, kereta saya dpt bergerak sejauh 200km. Satu hari pergi balik rumah ketempat kerja +- 40km, selepas 6 hari baru isi minyak semula. V1 sangat menjimatkan.

En. Hass Matt – Penang

Bot saya boleh mencapai hampir 5200 rpm dengan kelajuan hampir 25 knots maksima..setelah saya menggunakan V1 Fuel Booster pada enjin sangkut berkuasa 60 hp. Saya dapat rpm bot saya lebih berkuasa kepada 5500 rpm dan kelajuan bertambah kepada 27 knots dengan senangnya. Penggunaan petrol juga jimat dari 20 lts kepada 15 lts semasa bekerja pada jarak yang sama..

Umar B.Alonso – Lahad Datu,Sabah.

Sebelum guna V1 fuel booster, mesin ini mampu belah kayu belian utk saiz 2″ X 8″ X 12′ sebanyak 4kpg papan tapi selepas guna V1, mampu belah sebanyak 9kpg papan dgn saiz yg sama!! Untuk isian penuh tangki 1200ml=1.2 lit. V1 Terbaik!!

En. Ahmad – Serian, Sarawak.

Selepas menggunakan V1 fuel booster kepada Honda crz hybrid yang jimat minyak ini. Perjalanan daripada serian ke kuching biasanya guna minyak RM5, tapi kini hanya guna minyak RM2 saja selepas menggunakan V1 fuel booster.

En. Zainudin – Segamat

Motosikal Suzuki RG Sport 110cc

Sebelum guna V1 fuel booster, enjin motor sering tersengut-sengut, tapi lepas guna takda lagi problem tu, tambah power, pagi senang start dan yang untung biasa 2 hari kena isi minyak, tapi sekarang 4 hari baru isi minyak, jimat sangat.

En. Awang – Setiu – ID: V1Awang

Proton Knight 1.6 Tahun 1989

Kereta lama saya ni takda power, enjin bising, makan minyak hitam dan asap putih banyak. Tapi ajaib! lepas isi V1 fuel booster nak potong tak payah tukar gear, enjin jadi senyap & asap kurang sangat, guna minyak hanya RM35 saja jalan sejauh 300km.

En. Zainudin – Segamat

Motosikal Suzuki RG Sport 110cc

Sebelum guna V1 fuel booster, enjin motor sering tersengut-sengut, tapi lepas guna takda lagi problem tu, tambah power, pagi senang start dan yang untung biasa 2 hari kena isi minyak, tapi sekarang 4 hari baru isi minyak, jimat sangat.

En.Yassin – Setiu

Toyota Avanza

Biasanya perjalanan pergi balik dari Setiu ke Kota Bharu guna minyak RM30, tapi lepas guna V1 fuel booster hanya guna minyak RM15 sahaja. Sangat menjimatkan minyak.

En.Ediy @ Mamat – Sg. Tong

Proton Wira Mivec 1.8

Sebelum ni, dari Sg. Tong ke Marang pergi balik minyak RM40, biase la enjin dah modified, tapi 1st time guna V1 fuel booster minyak RM20 je. Pagi-pagi panaskan enjin dah tak da asap putih keluar.

En. Ahmad Harun – Paroi

Proton Saga

Kali pertama guna V1 fuel booster untuk perjalanan dari Seremban ke Penang dan balik Seremban guna petrol kurang RM100, dan yang macam tak percaya, kereta lama ni boleh daki bukit dari Ipoh ke Trowong menghala ke Penang hanya dengan gear 5 saja. V1 memang hebat!!

En. Sahrul – Triang

Mesin Pam Racun

Biasanya 1 tangki minyak mesin racun boleh meracun sebanyak 4 tong racun, tapi selepas saya guna V1 fuel booster boleh dapat meracun hingga 6 tong.

En. C. Rahim – Paroi Jaya

Skuter

Saya berkerja menghantar tong gas masak ke rumah-rumah menggunakan skuter. Selalunya isi penuh minyak motor sehari habis. Tetapi selepas guna V1 fuel booster boleh tahan sampai 3 hari. Sungguh menjimatkan.

En. Zek – Kg. Saujana Setiu

Bas Sekolah

Kali pertama saya guna V1 fuel booster isi diesel bas RM70.00 dari Kg. Saujana Setiu untuk ke Tanah Merah Kelantan, Biasanya minyak banyak tu hanya sampai untuk pergi saja, tapi kali ni saya boleh pergi dan balik. Jimat sangat.

En. Yusoff – Kluang Johor.

Perodua Kelisa

Sebelum ni saya dah dengar tentang V1 tapi tak terbuka hati untuk mencuba. Tapi bila nak balik cuti raya yang lepas, saja lah saya cuba beli 2 botol. Dengar kawan-kawan cakap hebat sangat minyak ni… Dari KLUANG saya tuang minyak penuh untuk balik ke MACHANG-KELANTAN. Biasa sampai kat PEKAN-PAHANG mesti saya tuang minyak sebab memang tak akan sampai MACHANG kalau tak tambahBila guna V1 saya tengok minyak masa saya sampai PEKAN masih banyak lagi !!! Biar betul ni ??? Saya teruskan je lah perjalanan… Peerrhhh !!! Sampai MACHANG siap ada baki lagi!!! AJAIB betul minyak ni !!! Enjin pun POWER semacam !!! Speed setakat 110 km/j – 120 km/j dah jadi mainan dah. Dari KLUANG ke MACHANG cuma RM60 !!! V1 MEMANG HEBAT !!!

En. Zaidey – Pengkalan Chepa KELANTAN

Suzuki Grand Vitara – Tahun 2012

SUV ini saya baru beli pada 14/6/2012. Esok harinya saya isi petrol RON97 RM60 di Pkln Chepa Kltn dan terus drive ke SM Sains Setiu Terengganu. On the way balik KB saya tengok minyak dah nak habis (chek cluster meter 1 liter : 6.8 km). Lepas itu saya isi petrol RON95 RM88 + V1 fuel booster. Masa drive saya rasa pick up dah power semacam dan lepas jalan 30km saya chek cluster meter, macam tak percaya 1 liter : 9.8km. V1 sangat hebat.

En. Adnan – Seremban N/SEMBILAN

Proton Wira 1.5 – Tahun 1989

Pada mulanya saya rasa ragu ragu juga, tapi saya cuba juga kerana harga V1 fuel booster yang murah. Biasanya start pagi susah dan enjin bising, perubahan serta merta lepas guna V1, start senang, engine senyap, acond jadi sejuk, lampu jadi terang dan yg paling best dapat jimatkan duit minyak lebih 50%. Dah guna baru tau kehebatan V1 fuel booster.